Hakan Ertarman; “Bursa?da teknik kontrol adaletsiz davrandı”

IMG_6534

Bursalı rallici Hakan Ertarman, 39’ncu Yeşil Bursa Rallisi’nde teknik kontrol yetkilisinin adaletsiz davrandığını ileri sürdü. Bursa’da toprak parkurdan çıkan aracını Atlantis Rallisi’nin asfalt parkuruna adapte etmekte zorlandıklarını dile getiren Ertarman, Tosfed Kupası yaırşı için Taner Şengezener’i favori gösterdi ve kendi kategorisinde 1’ni olmayı hedeflediğini söyledi. Hakan Ertarman’ın görüşlerini ekrana getirmek için buraya tıklayın.

Son 70 haber

2 Yorum - “Hakan Ertarman; “Bursa?da teknik kontrol adaletsiz davrandı””

  1. 39.Yesil Bursa rallisinin teknik kontrol sorumlusu bendim. Yaris hakkında yorum yazan kişide kendine puan almak icin ali cengiz oyunları düzenleyen herkesin çok iyi tanıdığı kisi H. E. Amaci safece Kendi kategorisinde yarismaci olup puan almak icin çalışması dır. Kendi kategorine araba sokacaksan o kategoriye uygun olan otomobil için kayıt yaptirman gerek . Ac kurallar kitabini oku. O otomobil Gr A kit car kitapta Kat 2. Diğer kit car maalesef

  2. Maalesef Komiserler toplantısından sonraki yarış hazirliklarindan dolayi unutularak start listesinde kat 3 te yazılı kaldi ve o şekilde yarıştı. Start listesi yayinlandiktan sonra itiraz süresi geçtiği için listenin degisme şansı olmadi. Kendi hatalarını kurallar kitabında açıkça belirtilen bir kuralı hic kimse kendi keyfine göre değiştiremez farklı bir şekilde yorumlayamaz. Ne yazıyorsa o kural uygulanır. Yazikki seneler in yariscisisiniz ama ezbere konuşup klavye ralliciligi yapiyorsunuz.madem öyle diger bir yarışa senin kategorine 4 çeker bir otomobil koyalım istermisin nasıl olsa biz kafamiza göre takiliyoruz sana gore.!!

Yoruma kapalı

Go To Top