Ankara minibüsleri offroad daveti taşıyor!

140620-andoff-afis-3

Ankara Offroad Kulübü (Andoff), pazar günü Karacakaya?da yapacağı sezonun ilk mahalli yarışı öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Andoff?un ?yarışmacı? grubu araçlarındaki son eksikleri giderip, sorunsuz hale getirmek için sanayilerde zamanlarını geçirirken, kulübün organizasyon kısmında görev alan üyeleri de farklı konularda kendilerine verilen görevler için canla başla çalışıyorlar.

Andoff Başkanı Muharrem Çelik, önceki gün parkurun son şeklini vermek üzere arazide çalışan kepçenin bizzat başında bulunup çalışmaları koordine ederken, yönetim kurulu üyelerinden Kadir Köroğlu da iki gündür yoğun bir çalışma sergileyerek yarışın afişlerini Ankara?nın minibüslerine bizzat astı.

Ankara?da farklı semtlere çalışan onlarca minibüsün arka camlarında yarışın afişi görünürken, gerek afişleme ve gerekse yerel medya üzerinde sergilenen yoğun çalışma sonrası mahalli yarıştan haberdar edilen Ankaralı yarış ve offroad severlerin pazar günü parkurda kendileri için ayrılan yerleri doldurmaları bekleniyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

(Fotoğraflar, Kadir Köroğlu’nun facebook hesabından alınmıştır)

140620-andoff-afis-5
140620-andoff-afis-4
140620-andoff-afis-2
140620-andoff-afis-1

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top