Andoff mahalliye 18 kayıt!

Ümit Güvendik

Ümit Güvendik

Pazar günü Karacakaya Yuvacıkköy’de, Mebuskent arazisinde yeni bir parkurda yapılacak olan 2014 Ankara Offroad Kupası ilk yarışı için 18 ekip kayıt yaptırdı. Yarın kapanacak olan kayıt listesinde, dün akşam kulübün geleneksel çarşamba toplantısına katılan yarışçıların yaptırılan kayıtlarda ağırlıklı olarak Andofflu yarışçılar yer aldılar.

Ankara?da geçmiş yıllara nazaran katılımcı sayısındaki artış nedeni ile yüksek katılım ve rekabete sahne olması beklenen organizasyon Pazar günü saat 12’de başlayacak. Türkiye?nin çeşitli bölgelerinden diğer offroad kulüplerinin üyelerinin de katılacağı organizasyon oldukça renkli ve heyecanlı anlara sahne olacak. Tek özel etabın 3´er turluk 4 kez geçilmesinden oluşan yarışta, ekipler toplam 36 km. mesafe koşacaklar. 

Andoff’un ulusal şampiyona kovalayan yarışçılarından İsmail Ayhan-Cemal Akagündüz, Yaşar Çevik-Murat Ünver, Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş, İsa Ataman-Ramazan Ayyüce, Cemil Islıkçı-Uğur Kızıl, Serkan Sarıkaya-Barış Altıngöz ile Andoff eski başkanı Mustafa Özgiray‘ın kayıt yaptırdığı mahalli yarışa ayrıca; Sinop’tan Tunç Yaltı-Cevdet Bülent Durdu, Karabük’ten Mehmet Vurulmuş-Zeynel Doğucan, Ankara’dan Cüneyt Yaşin-Kadir Köroğlu ve Hasan Armutçu-Bora Kayım da katılacaklar. Ankara yarışına Denizli’den de üç misafir ekip olacak; Kadir Gören-Hüseyin Can, Ziya Barman-Halil Köseoğlu ve Fikret Özsoy-Hüseyin Uyar.. Ayrıca, İskender Gümüş – Ferit Pek, Ümit Güvendik-İbrahim Gürlek, Himmet Şengül-Muharrem Küçükdemir de yarışa kayıt yaptırdı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top