Andoff’ta çifte heyecan; mahalli yarış ve yeni parkur!

Andoff başkanı Muharrem Çelik iş makinalarının başında..

Andoff başkanı Muharrem Çelik iş makinalarının başında..

Pazar günü Ankara Offroad Kupası’nın ilk yarışı için geri sayıma geçilen Ankara Offroad Kulübü’nde bugün etap hazırlık çalışmaları en üst seviyede yapılıyor. Ankara’nın Ostim mevkiindeki Mebuskent’in etrafında yer alan geniş arazide hazırlanan yeni offroad parkuru için getirtilen iş makinaları, Andoff Başkanı Muharrem Çelik’in denetiminde, önceden belirlenen noktalardaki kapı geçişleri için yoğun bir çalışma sergilediler.

Andofflu yarışçılardan İsmail Ayhan’ın inşaat şirketine ait olan geniş arazide konuşlandırılan yarış parkurunun ilk kez kullanılacak olması, ağırlıklı olarak Andofflu yarışçılardan oluşması beklenen 20’ye yakın katılımcı için ayrı bir heyecan yaratıyor. Üç ayaktan oluşması beklenen Ankara Offroad Kupası’nın diğer ayaklarının da bu parkurda gerçekleştirilmesi düşünülüyor. (Fotoğraflar Muharrem Çelik’in facebook hesabından alınmıştır)

Himmet Şengül; “Yarışa ortak olmaya çalışacağım”.. Öte yandan, mahalli yarışa hazırlanan Andofflu tecrübeli yarışçılardan Himmet şengül, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, “bende yarışın nerede yapılacağını bilmiyorum, etap hakkında da en ufak bir bilgim yok. Ayrıca benim araç muamma, bu sabah istanbul’dan geldi, hiç bir şey olmamış, yarışa yetiştirmeye calışacağım” dedi ve ekledi; “İsmail, Dede ve Mustafa Özgüray da var. Benim moralim yok, kendimi iyi hissetmiyorum; kolum ve omuzumda ağrı var, gene de yarışa ortak olmaya calışacağım, tabii aracım yürürse..”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top