Alper Akgün; “Her yarış, final havasında!”

alperakgnHafta sonu düzenlenecek olan TOSFED Kupası 3’ncü yarışı Atlantis Rallisi, evimizde yani İzmir’de. İkinci yarışından itibaren dahil olduğumuz mücadelede yine kategorimizde liderlik hedefliyoruz. Copilotum Serkan Okan ile Yurt Motorsport’un hazırladığı Citröen Saxo VTS ile yarışacağız.

Yarış öncesi herhangi bir aksiliğimiz yok. Zaten ikinci yarıştan bu yana uzun bir süremiz vardı. Aracımızda biraz daha minik ayarlar ile daha kondisyonlu hale geldiğine inanıyorum.

Kocaeli’de çok zorlanmadan, arkamızdaki rakipleri kollayarak finişe geldik ve birinci olduk. Puan durumunda önümüzdeki rakiplerle ile farkı kapatmak için bu hafta sonu yine birinci olmamız gerekiyor. Her yarış bizim için final havasında. Geçtiğimiz sene yaptığımız hataları bu sene tekrarlamak istemiyor ve Atlantis Racing Team’e birincilik getirmek istiyoruz.

Etaplar bildiğimiz klasik Ege etapları. Tempo yüksek olacaktır, çok tecrübeli ve hızlı isimler, arabasını iyi tanıyan rakipler var Kategori 2’de. Evimiz diye söylüyorum, buraların havası güzel, kızları güzel, etapları güzel, herkesi bekliyoruz. Tüm yarışanlara şimdiden kazasız belasız bir hafta sonu dilerim. Atlantis Racing Team’e bir birincilik daha kazandırmak dileğiyle…

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top