Canlı Yayın | Bursa’da zafer, Murat’ın oldu

140614-bursa-burak

Burak Çukurova 3’ncü bitirdi, podyum yaptı

18:50; Bursa Rallisi’nde zafer, genç pilotlardan Murat Bostancı’nın oldu. Eski takım arkadaşı Yağız Avcı’ın 3.1 saniye önünde son etaba lider giren Murat Bostancı, 28 km’lik son etapta 3 saniye farkla en iyi zamanı yaptı ve toplamda 6.1 saniye farkla tak’a ilk sırada çıktı. Son etaba podyum 3’ncüsü olarak giren orhan Avcıoğlu ise uzun etapta şaft kırıp şanzıman sorunu yaşadı ve finiş görmesine karşın podyumdan 6’ncılığa geriledi, o’nun yerine ise, son güne 6’ncı sırada başlayan Burak Çukurova 3’ncülüğe yükseldi ve podyum kutlamasına katıldı.

Ulusal, historik ve mahalli olmak üzere üç kategoride toplam 39 otomobilin start aldığı yarışta 21 ulusal, 6 historic ve 5 mahalli olmak üzere toplam 32 otomobil finişe gelebildi. Rallinin favorilerinden Fatih Kara ilk gün motordan kaldı, Yıldırım Demircioğlu 6’ncı etapta yoldan çıktı, şanzıman sorunu yaşayan Billur Kalkavan ile Antalyalı Sabri Ünver de 7’nci etapta yarışa veda eden isimler oldular. Hitoric’te Burak Türkkan 5’nci, Sabri Ünvar ise 7’nci etapta yol dışına çıkıp yarışı bıraktılar. Rallinin sponsorlarından Crowne Plaza otelinin önünde kurulan tak’ta podyuma giren ekiplere kupaları verildi.

[metaslider id=19420]

Bursa Rallisi’nin ikinci gününden önemli haberleri bu sayfadan takip edebilirsiniz..

Bursa’da ikinci gün,  podyumda yakın rekabetin geçeceği bir gün olacak. Lider Yağız Avcı’nın sadece 1.9 ardında olan Murat Bostancı’nın 28 saniye ardında ise Orhan avcıoğlu bulunuyor. Hava açık, güneşli ve sıcaklık 23 derece.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top