Ege tırmanma, ‘yeni’ parkurda..

140517-ege-tirm-afis2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası?nın 3’ncü ayağı 31 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihlerinde Aydın?ın  Paşa Yaylası yolu üzerinde Yılmazköy ile Karaköy arasındaki parkurda Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilecek.  Geçtiğimiz yıllarda kullanılan İsabeyli – Çobanlar Köyü yolu baraj yapımı nedeni ile kapandığından bu seneki parkur ilk defa kullanılacak.

6,2 kilometrelik asfalt parkurda iki çıkış olarak gerçekleştirilecek yarışa 6 ayrı kategoride araçlar katılacak. Aydın Büyükşehir Belediyesinin desteği ile düzenlenecek Aydın Tırmanma Yarışı?nın idari ve teknik kontrolü 31 Mayıs Cumartesi günü 15-17 saatleri arasında Aydın Atatürk Kent Meydanında yapılacak. 1 Haziran Pazar günü 9:45-1:30 saatleri arasında antrenman çıkışları ile başlayacak organizasyonda ilk start saat 13:15?te verilecek. Yarışın ödül töreni saat 18:15?te Aydın Atatürk Kent Meydanında olacak. Aydın merkeze yakın olan bu parkurun yöre halkı ve sporseverler  tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Eosk?ta görev değişimi.. Diğer taraftan, Ege Otomobil Sporları Kulübü yönetiminde görev değişikliği gerçekleşti. Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Bilgekay 12 Mayıs 2014 tarihinde istifasını verdi. Yönetim Kurulu 14 Mayıs 2014 tarihinde yaptığı toplantıda  Özcan Bilgikay’ın yerine yedek yönetim kurulu üyesi Ayhan Keklik’i yönetim kurulu üyeliğine atadı. Yönetim kurulu başkan yardımcılığına da İbrahim Talda seçildi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top