West Anatolian Historic Rally, Soma için start alıyor!

140515-klasik-logoBu yıl 17?ncisi gerçekleştirilecek olan West Anatolian Historic Rally, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Ege kıyılarının incisi Kuşadası ve çevresindeki deniz ve doğa manzaralı yollarda gerçekleştirilecek. Yarış 17 Mayıs günü 9:30?da yapılacak Briefing?den sonra 11?de start alacak.

Ralli güzergahı üzerinde öğle yemeğinden sonra devam edecek olan yarışın ilk gün finişi 19?da. İkinci ayak 18 Mayıs sabah 10?da start alacak. Doğa ve deniz manzaralı etaplarda yarıştıktan sonra öğle yemeğinden sonra tekrar yola koyulup yarıştıktan sonra, finişi 17?de otelde yapılacak.

19:30?da nefis manzaralı bir ortamda başlayacak olan kokteylde gün batışını seyrettikten sonra ödül töreni ve yemeğe geçilecek Sonuçlar açıklanıp kupalar dağıtıldıktan sonra keyifli bir gece, yemek, müzik ve dans ile gece sona erecek.

Bu yıl yarışta, geçtiğimiz sene vefat eden Ahmet Çiftçi’nin anısına ?Ahmet Çiftçi Özel Etabı? düzenleniyor. Yine bu seneye özgü Fiva kategori değişikliği sayesinde bu ralli için Fiva ID Card aranmayacakEtkinlikte yer almak isteyen ancak yarışmacı kategorisinde olmak istemeyen katılımcılar, ?gezi (touring)? kategorisinde katılabilecekler. Touring kategorisinde aracın yaşı önemli değil, fakat bu kategoride katılanlar derecelendirmeye girmeyecekler.

140515-kok-entry

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top