Eskişehir’de sürpriz abandoneler!

image

Murat Duğral’ın Porsche’si asfaltta dikkat çekici zamanlar yaptı

Eskişehir’de ikinci gün ilk ayak sürprizlerle tamamlandı. Murat Bostancı, ralli lideri olatak girdiği Banaz etabının 2,5 km’sinde kaza yapıp yarış dışı kalırken, takım arkadaşı Orhan Avcıoğlu da üç dakika geç girdiği aynı etapta mekanik arızadan yarışı bıraktı.

Rallide geride kalan 7’nci etabın ardından ekipler gün ortası molası için şehir merkezindeki servis alanına geri döndüler. Eskişehir’de son ayak öncesi liderlik Yağız Avcı’ya geçti. O’nun 5,5 saniye ardında ise Pegasus Racing pilotu Fatih Kara yer aldı.

Porsche’si ile podyumun üçüncü basamağında bulunan Murat Doğral’ın Kara ile arasındaki farkın 1 dakikaya yakın olması, Avcı ve Kara‘yı zirve çekişmesinde yalnız bıraktı. Güne 8’nci sırada başlayan Burak Çukurova, misafir ekibin 50 saniye ardından servise 4’ncü olarak geri döndü.

Geçtiğimiz hafta sonu Portekiz’deki rallikros 4’ncülüğü ile ses getiren Yiğit Timur ise Evo 10’u ile Burak’ın sadece 8.8 saniye ardından günün ilk ayağını 5’nci sırada tamamladı. Historic’te Engin Kap, liderliğini bir dakikanın üzerine taşırken, Kerem Üstünkaya da Haydar Güçlü’nün önünde ikinciliğini korudu.

İki sürpriz abandonenin dışında, historic’te Golf ile yarışan Can Çoker günün ikinci rallinin ise 6’ncı etabında motordan kaldı. Eskişehir’de gün ortası molasından sonra yeniden etaplara dönülecek ve aynı etaplar bir kez daha geçilerek saat 16.30’dan itibaren finiş görülecek.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Eskişehir

Fatih 5,5 saniye farkla 2'nci durumda

Fatih 5,5 saniye farkla 2’nci durumda

140511- eskisehir-ertarman

Hakan Ertarman’ın sol ön tekeri koptu

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top