Caner, Düzce’de potaya girdi!

Caner Akkafa, Düzce zaferi ile şampiyonada yeniden potaya girdi

Caner Akkafa, Düzce zaferi ile şampiyonada yeniden potaya girdi

Düzce’de yarış bitti, gök delindi! Son etabın bitimine yakın başlayan sağanak yağış, zorlu bir günü tamamlayan yarışçılar için de tam bir sürpriz oldu ve servis alanının henüz toplanmamış birkaç çadırı altında kümelenerek yağmurdan korunmaya çalıştılar. İki günlük mücadelede yorgun düşen mekanikerler de, servis alanını toplarken aniden bastıran yağmurdan fazlasıyla etkilendiler.

Düzce’de ikinci gün mücadesi tamamlandı, geçici sonuçlar asıldı, kapalı park açılarak araçlar tır’lara yüklenmeye başlandı. Geçici sonuçlara göre Andoff’un İstanbullu yarışçısı Caner Akkafa, Düzce’de kazanan isim oldu. Akkafa, bu sonuçla birlikte liderliğe ortak oldu ve Türkiye Offroad Şampiyonası’nde yeniden potaya girdi. Sezonun açılış yarışında son etapta kalarak sıfır puanla ayrılmıştı. Andoff’lu Yunus Ayhan 2’nciliği elde ederken, Himmet Şengül de 3’ncü oldu. Buna göre Andofflu yarışçılar Düzce’de podyumu kapadılar!

Kaynaşlı’daki servis alanında geçici sonuçların kesinleşmesini bekleyen yarışçılar, daha, sonra aynı yerde yapılacak olan ödül töreninde kupalarına kavuştular. Ayrıntılar, ilerleyen saatlerde ajansta olmaya devam edecek. Düzce Offroad Yarışı’ndan detaylı haberler, yarışmacı yorumları, fotoğraflar ve videolar yarından (pazartesi) itibaren ajansta olmaya devam edecek. Ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Düzce

140427-off-duzce-yunus

Andofflu Yunus Ayhan, Düzce’de podyumda yer aldı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top