Baja’ya ‘geziciler’ de katılıyor

 

120527-OFF-BURSA-HIMMET

Himmet Şengül de Baja Kupası’nda mücadele edecek

Türkiye?de ilk defa yapılacak olan ve 4×4 araç grubunun katılacağı 2014 Tosfed Baja Kupası?nın ilk yarışı 23-26 Mayıs tarihlerinde koşulacak. 4×4 Yarış sınıfının yanı sıra ?raid? (gezi) sınıfında katılmak isteyen sporcular da yarışa kayıt yaptırabilecek. Rollcage şartı aranmayan ve yarış kurallarının geçerli olmadığı ?raid? grubu için detaylı bilgi her yarış öncesi verilecek.

Sezon içinde yapılacak 3 yarışa da katılacağını taahhüt eden sporcular indirimli fiyat ödeyecekler. Baja Kupası?nın ilk yarışı için 18 Nisan’da açılan sezon kayıtları 2 Mayıs Cuma günü saat 13?e kadar sürecek. Kayıt ücretine dahil olan hizmetler, pilot ve co-pilot için iki gece konaklama, yemek ve GPS takip sistemi. Diğer taraftan, kampta konaklama yapacak yarışmacılar için ise ayrı ve indirimli kayıt ücreti olacak.

Yarışa katılacak her bir araca bir adet ücretsiz servis aracı hakkı tanınıyor, mekanik ekipler için alternatif oteller sunuluyor. Taahhüt ettiği halde 3 yarışı tamamlamayan sporcuların katılamadıkları yarış ile ilgili olarak doktor raporu veya mazeretlerini bildiren bir yazı ile  başvurmamaları halinde yarışa katılmadıkları halde kayıt ücretini ödemek durumunda kalacaklar.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top