Soğukpınar’da kupa ve puanları Atlantis topladı!

Kamil Karakaş

Kamil Karakaş kariyerinin ilk zaferini Soğukpınar’da kazandı

Soğukpınar’da klasmanları ‘yağmur’ belirledi. Etabın üçüncü geçilişi sırasında asfaltı sabunlaştıran yağmur, Taner Şengezener’e tempo düşürtürken, risk alıp tempo arttıran Kamil Karakaş, kategori 6’da birinci oldu ve kariyerinin ikinci zaferine imzasını attı.

Taner Şengezener de üç yıl aradan sonra geri döndüğü tırmanma parkurunda Kategori 4’de 1’incilik kupasının yanı sıra 4.9 km’lik etapta 3 dakikanın altında tek zamanı (2.59) yaptığı ikinci çıkışındaki derecesi ile de yarışın en iyi çıkış zamanı kupasını evine götürdü.

Sopukpınar’ın startına iki gün kala kurulan ve federasyona kaydı yaptırılan Atlantis Kuyumculuk Racing Team, beş yarışmacı ile katıldığı sezonun ilk yarışında hem kupaları ve hem de Türkiye Tırmanma Takımlar Şampiyonası için yüksek puanları topladı.

Atlantis Kuyumculuk Racing Team, K6’da Kamil Karakaş, K4’te Taner Şengezener, K2’de Egemen Çivicioğlu ile birincilik kupaları, Onur Karakaş ile bayanlar kupası, Taner Şengezener ile de en iyi çıkış kupası kazandı.

Loft Oil T-Max adına yarışan Ayhan Germirli, Lukoil brandingli Clio’su ile ‘kardeş takım’ Atlantis’e karşı kategori 5’te birincilik kupasını kaptırmadı. 20 Yarışmacının kayıt yaptırdığı, 18’inin teknik kontrolden geçtiği yarışta ancak 15 otomobil finiş görebildi.

Yarışın iddialı isimlerinden Ali Gülan Ragnotti’si, İbrahim Şendil ise Subaru’su ile farklı çıkışlarda ama etabın aynı noktasında yoldan çıktılar ve yarışı tamamlayamadılar. Yarışın ödül töreni servis alanında yapıldı ve kupalar sahiplerine verildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Soğukpınar, Bursa

Günün podyumu

Soğukpınar’ın podyumu; Germirli, Şengezener ve Karakaş

140420-sogukpinar-ayhan

Ayhan Germirli K4’de birinci oldu

Bayanlar kupası Onur Karakaş'ın oldu

Bayanlar kupası Onur Karakaş’ın oldu

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top