Opel, Efes Ralli Kupası’na sponsor oluyor

140414-oms-adam

Türk Otomobil Sporları’nda bir döneme damgasını vuran Opel, yeniden parkurlara ‘ısınıyor’. Ülkemizdeki ilk ve tek ‘bayiler takımı’ olan Opel Motor Spor, markanın en güncel modeli olan Adam’ı kendi renklerini giydirip ilk kez Ege Rallisi’nin servis alanında gösterime çıkardı. Ege Rallisi’ne ‘000’ öncü araç tahsis eden Opel’in GT’sini ise Bahadır Karameşe kullanırken, Gizem Yılmazoğlu kopilotluk yaptı.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, Opel olarak Efes Ralli Kupası’na sponsor olacaklarını açıkladı. Keklik, 2014’e sert fren yaparak başlayan ve yüzde 20-30’lar arasında daralan otomotiv pazarından kendilerinin de olumsuz etkilendiklerini ama daha önce verdikleri bir söz gereği kupaya sponsor olacaklarını söyledi.

Keklik, geçtiğimiz sezon bazı tırmanma yarışlarında öncü araç olan Opel’lerin direksiyonunda kendisinin yer alması hatırlatıldığında ise, yeni sezonda da zaman bulabilmesi halinde yine yarış tulumu giymeyi istediğini belirtti. Ege Ralli Kupası’na, Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK), Aydın Otomobil Sporları Kulübü (AYOSK), Batı Anadolu Motor Sporları Kulübü (BMS) ve İzmir Otomobil Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenen mahalli yarışlardan puanlar taşınıyor. 

 

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top