Caner Akkafa Safran’da İşe geri döndü!

Safranbolu podyumu (Fotoğraf; Mustafa Özgiray)

Safranbolu podyumu (Fotoğraf; Mustafa Özgiray)

Safranbolu Offroad Yarışı’nda İstanbullu şampiyon Caner Akkafa zirveye geri döndü! Suzuki’si ile ilk gün (cumartesi) de birinciliği rakiplerine kaptırmayan Caner – Malik Akkafa ikilisi, ikinci gün temkini elden bırakmayınca etapların podyumundan uzak kaldılar ama iki gün sonunda topladıkları 101 toplam puan ile hem genel klasmanda ve hem de sınıflarında birincilik kupalarını kaldırdılar.

İlk gün bir etap ihracı yüzünden zirveden uzak duşan Andofflu yarışçı Yunus Ayhan, ikinci günün ilk etabından birincilik, son etabından ise 4’ncülük zamanları çıkardı ve toplamda 91 puana ulaşarak genel klasman 2’ncisi ve sınıf 3 birincisi oldu.

Ayhan’ın sadece 2 puan ardından 89 toplam puanla günün üçüncülüğüne imzasını atan Giresunlu Andoff üyesi Ufuk Bekdemir, elektrik problemi yaşamasına karşın elde ettiği derece ve topladığı puanlarla toplam 32 puana ulaştı ve şampiyona liderliğini İsmail Ayhan’dan devraldı.

Bugün etapta tampon tampona mücadele ederken Ufuk Bekdemir’in dokunması ile takla atıp yan kalan Yunus Ayhan, gün sonunda hem yarış ikinciliğine ulaştı ve hem de şampiyonada ikinciliğe yükselerek performansının karşılığını aldı. Safranbolu birincisi zcaner Akkafa ile ilk yarışın birincisi İsmail Ayhan ise 20’şer puanla şampiyonada 3’ncülüğü paylaştılar.

140406-off-gk-day2

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top