3D formatıyla Ege etapları..

140329-ege-maps

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın açılış yarışı olan Ege Rallisi’nin startına iki hafta kala, organizatör kulüp Eosk‘taki çalışmalar da yoğunlaşmaya başladı. Ege rallisinin artık klasikleşen parkuru ve asfalt etaplarında sprint bir rekabet sergileyecek olan yarışçılar, sezonun bu ilk ulusal mücadelesi hazırlıklarını sürdürürlerken, Ege Otomobil Sporları kulübü de önceki yıllara göre bir yenliğe imzasını attı ve etapların 3D görüntülerini yayınladı.

Yurt dışından yayın yapan bir harita sitesine Ege Rallisi’nin her üç etabını da 3D formatında izleyebilmek için sadece Google Earth yüklü olması gerekiyor. Bilgisayarlarında bu uygulamaya sahip olmayan için de, siteden indirme imkanı bulunuyor. Ege Rallisi klasik etapları Beyler, GödenceEfemçukuru  3D görüntüleri için, etap isimlerinin üzerlerini tıklayabilirsiniz.

İlk ek bülten yayınlandı.. Diğer taraftan, yarışla ilgili olarak çıkarılan 1 numaralı bültenle mahalli ralliye katılabilir araçlar tanımlamasından ‘süper kategori’ ifadesi çıkarıldı. Yarış programında belirtilen ‘start öncesi kapalı park’ tabiri de ‘bekleme alanı’ olarak değiştirildi. Mahalli Ege Rallisi Yönetmeliği geçerlilik maddesi ‘mahalli Ege Rallisi, mahalli şampiyona ve birinciliklere 1 katsayı üzerinden puan vermektedir’ diye düzeltilirken, ek yakıt ikmal alanı Bademler Opet olarak değiştirildi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top