Akropol’un etapları ‘zor’ geldi!

131013-erc-it-bouffier

Fransız rallici Bryan Bouffier, Akropol Rallisi?nin Pazar günkü ikinci ayağında geçilecek toprak etaplarında dün yapılan keşif sürüşleri sonrasında yaptığı açıklamada etapları beğendiğini söyledi. Citroën DS3 RRC ile yarışacak olan Bouffier, Yunanistan’daki toprak etapların hayranı olduğunu da sözlerine ekledi. Etaplardaki bir çok iri taşın otomobiller için hiç te kolay olmayacağını anımsatan Bouffier, ?buna rağmen, etaplar güzel. Bu etaplarda yarışmak için sabırsızlanıyorum? diye konuştu.

Akropol?de Peugeot 208 T16 kullanacak olan İrlandalı rallici Craig Breen, ?etaplar güzel olmasına rağmen, oldukça zor? diye yorumladı. ERC lideri, Skoda Motorsport?un Finli pilotu Esapekka Lappi, ?toprak etaplar beklenenden daha iyi bir durumdalar. Tabii ki iri taşlar var ama beklenenden daha iyiler ve ben onları seviyorum!? dedi. Akropolis Rallisi’nde Ford Fiesta R5 ile yarışacak olan Lotos Rally Team pilotu Kajetan Kajetanowicz ise şunları söyledi: ?etapların yüzeyi bazen çok kaygan ve kesinlikle böyle koşullarda yolda ilk olmak istemiyorum.?

Letonyalı rallici Vasily Gryazin, keşif turları sonrasında yaptığı değerlendirmede ?gördüğüm kadarıyla etaplar iyi ama ilk 10-15 otomobil sonrasında taşların yol üstüne geleceğini düşünüyorum.? derken, Delta Rally Peugeot pilotu Robert Consani de, ?ilk iki etap olan Klenia – Miken ve Nea Kineta çok güzel ama Loutraki?deki etap çok kırıcı. Genel olarak rallinin etapları zor ama güzel? diye konuştu.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top