Andoff’a bahar geldi!

140319-andoff-lokal1

Ankara Offroad Kulübü’nde (Andoff) bahar temizliği erken başladı. Sezonun açılış yarışındaki başarılı organizasyonu ile dikkat çeken Andoff’ta yeniden başkanlığa seçilen Muharrem Çelik, ikinci bahar havasını kulübün lokaline de yansıtıyor. Söğütözü’ndeki kulüp lokalini modern devasa binaların arasında yaşatmak için eski Ankara evleri tadında restore çalışmalarını sürdüren Çelik, önceki başkan Mustafa özgiray’ın derleyip toparlattığı lokalin bahçesine bahar operasyonu başlattı.

Üç dönüme yakın bir genişliğe sahip olan bahçenin dört bir yanına dikilmek üzere kulübün yeni üyelerinden Salih Turan’ın Ankara Orman İşletme Müdürü İbrahim Ethem Gürsoy’un vasıtasıyla kulübe gönderilen 400 adet çam fidanı için bu hafta sonu (22 Mart cumartesi) kulüp üyelerini biraraya toplayıp, bu fidanları elbirliği ile bahçeye dikme planları yapan Başkan Muharrem Çelik, lokalin iç yapısında da dikkat çekici değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor.

Lokale alınan yeni koltuk takımlarından, plaket ve kupalarının sergileneceği aydınlatmalı kütüphaneye, yıkılıp yeniden yapılacak mutfağından, yenilenecek perdelerine kadar komple bir tadilat görmesi planlanan Andoff lokalinin tamamlandığı zaman üyelere yakışır güzellikte ve kullanışta bir yapıya kavuşacağını belirten Muharrem Çelik, yeni dönemde Andoff’un sadece yarış yapan bir kulüp olmayacağını, üyelerinin sosyal birlikteliğine de daha fazla önem vereceğini sözlerine ekledi.

Aydın Hoşgör | Ankara

140318-andoff-lokal2

149319-andoff-lokal3

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top