Şakir’lerin en şanssız rallisi

(Fotoğraf:Onur Çevik)

(Fotoğraf:Onur Çevik)

Rally 34’ün en şanssız isimleri İsmet ve Damla Şakir ikilisi oldu. 47 Kapı numarası taşıyan Peugeot 106’ları ile rallinin ilk etabında dikkat çekici bir tempo sergileyen karı-koca Şakir’ler, etabın 8’nci km’sinde yoldan koptular. Soldan yamaca dokunan 106, kontroya kaçıp sağdan yol dışına savruldu ve kenardaki beton barikatı kırıp içerileri girdi.  Etabın gözetmenleri tarafından yapılan anons üzerine etaba ambulans girdi ve kazada yaralanan kopilot Damla Şakir’i alarak kontrol amaçlı hastahaneye götürdü. Edinilen bilgiye göre, MR çekilmesi için Ümraniye Devlet Hastanesi’ne nakledilen Damla Şakir’in ciddi bir durumu bulunmuyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Şile

Not; Geç saatte edinilen bilgiye göre, kopilot Damga Şakir’in omuzunda ve kolunda kırık tespiti var, ancak çekilen MR’ında herhangi bir hayati bulguya rastanılmadı. Aynı zamanda pilotu olan eşinin İsmet Şakir’de ise herhangi bir yaralanma rapor edilmedi.

Son 70 haber

2 Yorum - “Şakir’lerin en şanssız rallisi”

  1. igk gözetmeni

    Merhaba, Not kısmında “ancak çekilen MR’ında herhangi bir hayati bulguya rastlanılmadı” demişsiniz. Allah korusun, Damla Hanım’ı ölmeden mezara mı koydunuz! Damla Hanım ve Şakir Bey’in yakınlarının şuanki psikolojik durumları göz önüne alındığında editöryel olarak daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. İyi çalışmalar, kolay gelsin.

    • Bu kanıya nasıl vardığınızı anlamak mümkün değil. Damla Şakir’in hastaneye transferinden sonra alınabilen en sağlıklı bilgi, ‘hayati bulguya rastlanılmaması’ idi. Kazadan sonra aracın ajansta da yayınlanan görüntüsü ve Damla Şakir’in ambulansa konulurken çekilen bir fotoğrafı da hiç iç açıcı değildi ve bu ana kadar ajansa ulaşan bilgiler de farklı değildi. Ayrıca sağlık konusunda ciddiyet düşünülen hastalar için öncelikle MR çektirilir diye bilinir. Ajansta verdiğimiz bu not, başta ailesi ve sevenleri, sonra da arkadaşları ve de sosyal medyada endişeli mesajlar paylaşanlara yönelik rahatlatıcı bir bilgidir ve olabildiğince sağlam kaynaktan alınmıştır. Bu vesile ile İsmet ve Damla Şakir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, tez zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden parkurlara dönmelerini dileriz. | Editör

Yoruma kapalı

Go To Top