Serkan Sarıkaya; ?Yüksek rekabetli ve kaliteli bir sezon olacak?

4032

Ankara Offroad Kulübü (Andoff) yarışçılarından Serkan Sarıkaya, sezona sıkıntılı başladı ama yaşadığı onca soruna karşın yarış bitirdiği için mutlu oldu. Andoff?un önceki dönem yönetim kurulunda görev alan Serkan Sarıkaya, kulüp yöneticiliğini devrettiği 2014 sezonunda ulusal şampiyonayı eksiksiz takip etme gayreti içinde olacağını söyledi.

Sezonun ilk yarışından bir hafta önce aracının hazır olduğunu, ancak deneme sürüşlerinde motor problemi yaşadığı için aracının ancak yarış sabahı hazırlandığını belirten Serkan Sarıkaya, birara yarışamama durumu olduğunu ve bunun da kendisi ile ekibini çok üzdüğünü dile getirdi ve yarışı sorunlu da olsa bitirdiği için mutlu olduğunu yineledi.

Andoff?un İncek?te gerçekleştirdiği sezonun ilk yarışa kayıt ve katılımın çok iyi olduğuna dikkat çeken Serkan Sarıkaya, ?rakipler sıkıydı, özellikle benim yarıştığım S3 grubunda usta pilotlar vardı, rekabet üst düzeyde idi? dedi. Sarıkaya, yarışta kaza yaptığı için kendisinin bu ilk yarışta rekabetin içinde olamadığını, ancak rakiplerine kendisini dikkate almaları gerektiğini gösterdiğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

Üç yıldır yarış camiası içinde yer aldığını, bir yarışçının ilk hedefinin kapalı park görmek olduğunu bildiğini ifade eden Serkan Sarıkaya, ?..benim de öyle! Ancak hayata bakış olarak, ?yapılanın en iyisini yapma? isteği yarışta da öne çıkıyor. Hedef ilk 3?tü, ancak kaza yapmam nedeni ile bu hedefi tutturamadım? diye konuştu.

Cumartesi günü ikinci etabın ikinci turunda kayaya çarpıp direksiyon kutusunun hasar görmesi nedeni ile direksiyon olmadan yarışı bitirmek zorunda kaldığını dile getiren Serkan Sarıkaya, ?yarış tam anlamı ile mükemmeldi. Katılımcılar beklenen isimlerdi. Bu sezon katılımın yüksek, rekabetin üst düzeyde olduğu kaliteli bir sezon olacak? dedi.

Bu sezon ilk kez kullanılan ?süperofroad? kurallarını akıcı bulmadığını dile getiren Serkan Sarıkaya, ?mantık hatalarının bol olduğu kurallar var, beğenmedim? dedi. İncek?teki yarışta çok iyi seyirci olduğuna işarete den Sarıkaya, kaliteli organizasyonlar ile yarışçı sayısının artmasını temenni etti, sponsor konusunda kalitenin etkili olacağını düşündüğünü söyledi.

[metaslider id=”17535″]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top