Dr. Sinan Kılıç; “Yönetim Kurulu dışından yürütmeye karışılıyor!”

140228-sinan-kilic

Federasyondaki Başkan Vekilliği görevinden istifa kararı alarak yönetimde derin bir sarsıntı yaratan Dr. Sinan Kılıç, bu kararının gerekçelerini ayrıntılı bir şekilde kamuoyu ile paylaşmada Ralli Ajansı?nı tercih etti. Dr.Sinan Kılıç, istifa kararı almasına neden olan gelişmeleri ve sonrasını Ralli Ajansı’na şu ifadelerle aktardı;

?Web sitenizde 27 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan istifa haberim üzerine, Tosfed Başkanı Metin Çeker?in Federasyondaki görevlerimden istifam ile ilgili yapmış olduğu açıklama, tam olarak gerçekleri yansıtmamaktadır.?

?Temmuz 2013 yılı sonu usulsüz İcra Kurulu uygulaması, komisyon ve kurulların teşkili ve kararlarından duyduğum rahatsızlıklarımı birkaç kez başkana iletmeme rağmen, gerekenin yapılmaması, Yönetim Kurulu kararına muhalefet şerhi ile imza koymama ve istifaya giden yolu seçmeme sebep olmakla birlikte, bence etik olmayan bir takım usulsüz kurulların aldıkları kararlar ve harcamalardır.?

?Bunlardan duyduğum rahatsızlıkları Metin Bey?e iletmeme rağmen herhangi bir düzelme göremediğim gibi, Yönetim Kurulu dışından yürütmeye karışılmaya devam edildiğini üzülerek gördüm.?

?Yönetim Kurulunca yapılmamış olan kurulların seçimi geçersiz olup, yapmayı planladıkları ve şimdiye kadar yaptıkları ile katıldıkları FIA Komisyonları toplantıları yurtdışı seyahatleri Federasyonun sınırlı bütçesine yük olmaktadır.?

?25 Şubat 2014 tarihindeki Yönetim Kurulu toplantısında, bunları ve fikirlerimi son bir kez anlatmak için katılan arkadaşlarla paylaşıp, bazı yanlışlar, yönetimdeki usulsüzlük ve keyfi uygulamalardan dolayı, ?gördüğüm lüzum üzerine Federasyondaki görevlerimden istifa ediyorum? diye dilekçemi yazdım ve toplantıyı bitirip, mevcut arkadaşlarla vedalaşıp ayrıldım.?

?Söz konusu Yönetim Kurulu toplantısının bir ay öncesinden kararlaştırılmış olmasına rağmen, üyelerin bildirdikleri son dakika mazeretleri, rahatsız olan Karadeniz delegesi Sinan Yeğin hariç planlı olup, bana göre geçersizdir. Bu şartlar altında da kendilerini dışarıdan da olsa desteklemeyi düşünmüyorum.?

?2008 yılından bu yana federasyonu birçok sıkıntı ve badirelerden kurtarmak adına, ailemdeki acılara rağmen elimden gelen her şeyi yapmış bir arkadaşınız olarak, kırgın bir şekilde veda ediyorum.?

?Bence esas olan spor için adil ve dürüst bir hizmet sunmaktır, koltuk ve makamlar geçidir. Kubbede kalan hoş bir sedadır, o da herkese nasip olmaz. Allah, gençliğimden beri çok sevdiğim Türk otomobil sporunu korusun ve egosu önde olmayan dürüst yönetimlerle şenlendirsin.?

?Esenlikler dilerim.”

“Dr. Sinan Kılıç?

Son 70 haber

2 Yorum - “Dr. Sinan Kılıç; “Yönetim Kurulu dışından yürütmeye karışılıyor!””

  1. Yıllardır söylemeye çalıştığımızı adam ne güzel söylemiş. Yüreğine sağlık. Biz hala yarış yapalım diye uğraşalım para sponsor bulalım diye uğraşalım yapanlar cebinden yapsın bu sporu eeee sonra birileri götürsün. Ben bu sporu yönetenlerden iyice sıkılmaya başladım ki iyiki yarışıp ekmeklerine bal kaymak olmuyorum!

  2. berkan kılıç

    evet 1 seneye yakın bir zaman geçti zannediyorum seçimlerden bu yana yine pis kokular gelmeğe başladı. Bu federesyon ne zaman sağlam dürüst insanların elinde olacak, daha bunların mahkemeleri bitmeden yine bunlara teslim ettiniz bu ciğeri. Tahmin ediyorum yine birileri ipleri eline aldı, istediği gibi at oynatıyor. Yine yeni şirketler kuruldu galıba.. Sinan Kılıç beyi gıyaben tanırım hiç bir temasım olmadı düzgün bir beyefendi,
    o bile isyan ettiyse çok şeyler var demektir.

Yoruma kapalı

Go To Top