Andoff, sezonun ilk startına hazır!

3842

Andoff’un Muharrem Çelik başkanlığındaki yeni yönetim kurulu

Sezonun ilk startını vermelerine sayılı saatler kala, Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü‘nde (Andoff) çifte heyecanın ibresi yükseliyor. Bir yandan organizasyonun yine ve yeniden başarılı bir şekilde yapılıp sonuçlanması için kulüp yönetimi, diğer tarafta ise kulübün ve sezonun ilk yarışında kayıt yaptıran Andoff‘lu yarışçılar, yine geleneksel ve yarış öncesi son çarşamba toplantılarında biraraya geldiler ve 1 Mart’taki yarışla ilgili hem bilgi aldılar, hem de iddialı konuştular.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda yeniden kulüp başkanlığı görevini üstlenen Muharrem Çelik ve yeni yönetim kurulu (üstteki fotoğraf) ile bayrağı yeni ekibe devreden Mustafa Özgiray ve ekibi, bu Çarşamba birlikteliğinde yine bir yarış öncesi ve yine kulübün başarısı için güç birliği yaptılar, üyelerle birlikte en iyisini yapmak üzere kolları sıvadılar.

Başkan Muharrem Çelik‘in yeni kurallardaki ‘süper offroad’ kuralı hakkında üyeleri bilgilendirmesi sırasında Mustafa Özgiray da söz alıp kulüp üyesi sporcuları değişen kurallar hakkında hem bilgilendirdi ve hem de bir kez daha uyardı.

Sezonun ilk yarışı için kulübe ulaşan Ankara dışı kayıt formları toplantı öncesi 12 iken, toplantıya katılan üyelerin de kayıt formlarını yönetime teslim etmeleri ile birlikte bu sayı 26’ya çıktı.

Başkan Muharrem Çelik, beklenen ama henüz kayıtları ulaşmayan yarışçılarla birlikte ilk startı 30-35 ekibe vermeyi hedeflediklerini söyledi.2’nci Çelik yönetiminde yine Genel Sekreter olarak görev üstlenen Cafer Sarıaltın, yarışın yönetmeliği ve parkur hakkında üyelere ve yarışçılara ayrıntılı bilgiler verdi.

Sezonun ilk yarışında birbirlerine rakip olacak Andoff üyesi yarışçılar da kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde bilgi alışverişinde bulundular. Bu sohbetlerde daha çok araçların son durumu, sınıflardaki katılımlar, yarış günü hava koşulları ve ağırlıklı olarak at yeni kurallar gündem yarattı.

Elliden fazla üyenin hazır bulunduğu gecede, bir Andoff geleneği olarak, üyelere çay servisini kulübün son üyesi Adil Evirgen yaptı. Andoff‘ta eski üye olan ancak üyelikten ayrıldıktan sonra yeniden üye kaydı yaptıran Evirgen için ‘kıdem’ sıfırlandı ve son üye olarak çay servisi kendisine yaptırıldı.

Yine bir Andoff klasiği olan, çarşamba toplantıları sonrası birlikte akşam yemeği için üyeler önceden belirledikleri mekanlarda birlikteliklerini sürdürdüler. Galatasaray’ın Avrupa sınavı için İngiliz takımı Chelsea ile oynayacağı maç nedeniyle yemeğe katılımlar sayıca azalsa da, masalardaki sohbetler aynı hararetini korudu.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

[metaslider id=”17358″]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top