Andoff’ta hedef, 35 start!

131201-off-andoff-himmet

Sezonun ilk startını vermeye hazırlanan Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü’nde kayıtların 30’u geçecek olması organizasyonda yüzleri güldürüyor. 1-2 Mart’ta İncek’te yapılacak olan yarışın kayıtları henüz kapanmamasına karşın, kulübe ulaşan kayıt formu 16’yı buldu. Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda görevi devralan yeni yönetimin bu ilk yarışında kayıtların 35’e ulaşması hedefleniyor.

İki yıl aradan sonra Andoff’ta bayrağı yeniden devralan Başkan Muharrem Çelik ve yönetimi hem sezonun ve hem de kendilerinin ilk yarışında bir yandan kayıtlarla ilgilenirken, diğer taraftan da İncek’teki parkurun yarışa hazırlığını sürdürüyorlar. Edinilen bilgiye göre, yarışın ikinci etabı geçen seneye göre ters yönde verilirken, yine heçen yıl üç aracın kitlediği bir kapı da by-pass olmadığı gerekçesi ile bu kez yarışa dahil edilmedi. Yarışın direktörlüğünü Cafer Sarıaltın’ın, komiserler kurulu başkanlığını da Nuri Peri’nin yapacağı yarışa katılmak üzere kulübe formlarını ulaştıran yarışçılar şunlar;

S1‘de Sinop’dan Bülent Durdu (Suzuki Vitara), Zonguldak’tan Hasan Kara (Suzuki Grand Vitara), Düzce’den İsmet Dönmez (Suzuki), Hendek’ten Engin Başkurt (Suzuki), Bolu’dan Yalçın Ali Ocak (Suzuki), S2‘de İstanbul’dan Caner Akkafa (Suzuki), Ahmet Ünlü (Mitsubishi Pajero), Düzce’den İrfan Özdemir (Suzuki), Ankara’dan Yaşar Çevik (Suzuki), S3‘te Mersin’den İsa Ataman (Mitsubishi), Sakarya’dan Ahmet Karaca (Pajero), Zeki Karaçaylı (Pajero), Ahmet Özsoy (Pajero), Adnan Ofluoğlu (Cherokee), S4‘de Hendek’ten Yusuf Zafer (Jeep), Bolu’dan Yaşar Uzun (Land Rover).

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top