Sezonun ilk startını Andoff veriyor..

130630-OFF-ANDOFF-MAH3

Sezonun ilk ulusal yarışını bu hafta sonu Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (Andoff) düzenliyor. 1-2 Mart tarihlerinde İncek?de yapılacak yarışın, sezonun ilk mücadelesi olması ve geçmiş yıllara nazaran katılımcı sayısındaki artış nedeni ile çok heyecanlı geçmesi bekleniyor. Yarışın startı 1 Mart cumartesi günü saat 14?te verilecek ve ilk gün saat 17?de bitecek. 2 Mart pazar günü ilk araç startı 10.30?da olacak. 17?da yapılacak ödül töreni ile yarış son bulacak. Yarışmacılar toplam 77 km?lik bir yol kat edecekler.

Her biri farklı karakterde olan iki farklı parkur üzerinde koşulacak etaplar hem yarışmacılar, hem de seyirciler için keyifli olacak. 15 kapılı tamamen doğal arazi geçişleriyle dolu Andoff etabı cumartesi günü geçilecek. Yine 15 kapıdan oluşan ve her iki günde geçilecek olan ATO etabı da seyirciler için özel olarak seyir maksatlı tasarlanmış yapay engellerle dolu bir etap olarak dikkat çekiyor.

Bu yıl ilk defa uygulamaya girecek olan süper off-road kuralı ile daha da ilginç olacak yarışın herhangi bir etabında kalan araçlar eksikliklerini gidererek yetişebildikleri ilk etaptan yarışa devam edebilecekler. Türkiye?nin Ankara, İstanbul, Sakarya, Mersin, Tarsus, Sinop, Bolu, Tekirdağ, Safranbolu, Düzce, Zonguldak gibi bir çok ilinden yarışa katılması beklenen 30?a yakın yarışmacı sezonun bu ilk mücadelesinde oldukça çekişmeli bir rekabet içine girecekler.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top