Ege Asal, yeni sezona hazırlanıyor..

140224-egeasal

Ege Asal Motor sporda yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken ralli araçlarının bakım ve onarımlarının da Mart ayının ilk haftasına kadar tamamlanması hedefleniyor. İlk olarak Burak Güngör tarafından kullanılacak Palio otomobilin tüm çalışmaları bitirilerek otomobil test sürüşlerine hazır hale getirildi. Ekibin yarış otomobilleri 2014 sezonunda yeni tasarımları ile sahneye çıkacak.

Ege Asal Motor Spor 2014 sezonun da 4 adet Palio, 2 adet Ford Mk2, 2 adet Mitsubishi Evo, 1 adet 131 ve 1 adet WV Golf ile parkurlarda yer alacak. Ege bölgesinde düzenlenecek 3 ralli ile bir tırmanma yarışından oluşacak mahalli kupada tam kadro yer alacak Ege Asal Motor Spor kupaya büyük heyecan getirecek. Çalışmaları yakından takip eden Ege Asal Motor Sporun patronu Mithat Diker, ?2014 yarışlarına en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve sezon boyunca başarılı bir yıl geçirmeyi hedefliyoruz? dedi.

Gövde gösterisi niteliği taşıyan yerel yarışlarda en iyi dereceleri elde etmek için var gücüyle çalışacak olan pilotlar ise büyük bir heyecan ile ilk startı bekliyor. Yetenekli ve başarılı kişilere şans tanıyarak otomobil sporları yarışmalarına katılmalarını sağlamak amacı ile ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen ve çok büyük ilgi gören Ege Asal Metal Challenge da ise seçmeler Nisan ayı sonuna doğru yapılacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top