Baja için Özgiray-Şengül güçbirliği..

Andoff Başkanı Mustafa Özgiray ve Başkan Vekili Himmet Şengül

Andoff Başkanı Mustafa Özgiray ve Başkan Vekili Himmet Şengül

Yeni sezonda ilk kez start alacak olan Tosfed Baja Kupası, offroad yarışçılarının ilgisini toplamaya başladı. Üç yarış üzerinden düzenlenecek olan Baja Kupası’na hazırlanan yarışçılar arasında Ankara’nın offroad kulübü Andoff’un Başkanı Mustafa Özgiray ve Başkan Yardımcısı Himmet Şengül de var.

Andoff bayrağını iki yıldır başarıyla taşıyan Başkan Özgiray ve Vekili Şengül, yeni sezonda birlikte yarışmak üzere planlar geliştiriyorlar. Şubat ayında yapılacak olan genel kurulda başkanlığı bırakıp yeniden sportif kariyerini başlatmak isteyen Başkan Mustafa Özgiray, önceki yılın Ankara Offroad Kupası 1’ncisi Himmet Şengül’ün birlikte Baja’da yarışma teklifine olumlu yanıt verdi.

Şengül’ün Pajero’su ile yarışacak olan ikili, açık maraton yarışında direksiyona ortaklaşa geçmeyi düşünüyorlar. Hafta sonu İstanbul’a giderek motoru yenilenen Pajero’larını teslim alacak olan Özgiray-Şengül ikilisi, bir ayağını Andoff’un düzenleyeceği Baja Kupası’nda iddialı hazırlanıyorlar.

580 beygirlik Efsane.. Diğer taraftan, yine Baja Kupası’na hazırlanan bir diğer Ankaralı offroadçu Arif Değirmenci de, Efsane Motor atölyesinde hazırladığı 580 beygirlik Pajero’su ile kupa yarışları için gün sayıyor. Yarışçılardan gelen istek üzerine ulusal offroad şampiyonasının yanısıra Baja ve Trial’de Tosfed Kupaları düzenleyen federasyon, bu sayede offroad’un daha da yaygınlaşmasını planlıyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top