Fotoğraf | Şampiyonlar kupalarına kavuştu!

2182

Otomobil sporlarında bir ?gala? gecesi daha geride kaldı. Türkiye Şampiyonası?nın tüm branşlarında podyum yapan sporcular, bütün bir sezonda döktükleri terlerin, verdikleri mücadelelerin ve elde ettikleri başarıların taç?ları olan kupalarını görkemli bir gecede ve davetlilerin alkışları altında aldılar.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (Tosfed) tarafından Çorağan Sarayı?nda düzenlenen 2013 Gala Gecesi?ne sporcu, üst düzey görevli, kulüp yöneticisi, sponsor ve medyadan 600 kişi davet edildi. 500?den fazla misafirin katılımı ile gerçekleştirilen Gala Gecesi, saat 18.30?daki kokteyl ile başladı, 19.30?dan itibaren salona geçildi.

Tosfed Başkanı Metin Çeker, gecenin açış konuşmasında tüm davetlilere ?hoş geldiniz? dedi. Başkan olarak ilk resmi ev sahipliğinde yaptığı konuşmada oldukça heyecanlı görünen Çeker, gecede kupa alacak sporcuları kutladı, ardından kupa törenine geçildi.

9 Şampiyonada 172 kupanın dağıtıldığı tören, üç bölüm halinde gerçekleştirildi. Verilen iki arada ise canlı performans müzik izlendi. Kupa töreninin tamamlanmasından sonra Başkan Metin Çeker, yaptığı kısa kapanış konuşmasında herkesi 2014 sezonunda start almaya davet etti.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İstanbul

Türkiye Ralli Şampiyonası..
[metaslider id=”17014″]

Türkiye Historic Ralli Şampiyonası..
[metaslider id=”17018″]

Tosfed Ralli Kupası..
[metaslider id=”17020″]

Türkiye Pist Şampiyonası..
[metaslider id=”17022″]

Türkiye Karting Şampiyonası..
[metaslider id=”17026″]

Diğer Şampiyonalar..
[metaslider id=”17028″]

Gecenin renkleri..
[metaslider id=”17013″]

Son 70 haber

1 Yorum - “Fotoğraf | Şampiyonlar kupalarına kavuştu!”

  1. Nurican Hızır

    Tarihi Çırağan Saray’ında, tarihsizlerin gecesi?

Yoruma kapalı

Go To Top