İsok, genel kurula hazırlanıyor..

LOGO-ISOKİstanbul Otomobil Kulübü (İsok), genel kurula hazırlanıyor. Olağan Genel Kurul toplantısı belirlenen gündeme göre 9 Şubat 2014 Pazar günü saat 11?de 1. Oto Sanayi Sitesi Seyrantepe?deki TTOK tesislerinin toplantı salonunda yapılacak. Bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 16 Şubat 2014 Pazar günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek. İlk toplantı tarihinde çoğunluk sağlamayacağı düşünüldüğünden bütün üyeler ikinci toplantı tarihi olan 16 Şubat 2014 Pazar günü saat 11?de genel kurula bekleniyor.

Kulüpten üyelere gönderilen mesajta, olağan genel kurulun gündeminde açılış ve Divan Heyeti seçiminden sonra saygı duruşu ve ardından da yönetim kurulu faaliyet raporu ile gelir gider tablosunun okunması ve görüşülmesi var. Daha sonra da denetim kurulu raporu okunup görüşülecek, yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporunun ayrı ayrı ibrası üyelerin oylarına sunulacak. Tahmini bütçenin karara bağlanması, dernek organları asıl ve yedek üyelerinin seçimi ile gündem tamamlanacak ve dilek-temenniler alındıktan sonra genel kurul kapatılacak.

Genel kurula katılım için üyelerin geçmiş aidatlarını ödenmeleri gerektiğinden, kulübe olan aidat borçlarının sekreterlikten kontrol edilmesi ve ödemelerin kulübün banka hesabına yatırılması veya en geç genel kurulda ödenmesi gerektiği belirtildi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top