Özgiray, bırakıyor..

ANDOFF-MUSTAFA-OZGIRAY

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü?nü (Andoff) bir taraftan ?sezon galası?, diğer taraftan da genel kurul heyecanı sardı. Şubat ayında yapılması plananan ?gala? ve ?seçim?, kulüp üyeleri tarafından geleneksel bir ?Çarşamba? birlikteliğinde daha gündemi belirledi.

Gala Şubat?ta.. Andoff Başkanı Mustafa Özgiray, otuza yakın üyenin katıldığı toplantıda gala ve seçim konularında yönetim olarak düşüncelerini paylaştıktan sonra üyelerden de görüşler istedi. Özgiray, Ankara Offroad Kupası ödül töreni için Şubat?ın ikinci yarısında bir tarih düşündüklerini söyledi ve görüşülen mekanlar ile ilgili bilgileri üyelerinin değerlendirmesine sundu. Farklı mekanlar için değişik önerilerin gelmesi üzerine de, üyelerin bu alternatifler için alacakları teklifleri gelecek hafta Çarşamba toplantısına getirmeleri istendi.

Özgiray bırakıyor.. Kulüpte iki yıllık başkanlığının Şubat ayındaki olağan genel kurulda tamamlanacağını ve yoğun iş programı nedeniyle bir dönem daha görev üstlenmek istemediğini dile getiren Başkan Mustafa Özgiray, üyelerle bu konudaki görüşlerini de paylaştı. Yönetimdeki diğer arkadaşlarının da aynı gerekçelerle yeniden görev üstlenmek istemediklerini dile getiren Mustafa Özgiray, gala gecesi sonrası genel kurul yapacaklarını ve yeni bir yönetime görevi devredeceklerini dile getirdi. Özgiray, Ralli Ajansı?na yaptığı açıklamada ise, yeni sezonda fırsat bulması halinde yarışmak istediğini ve bunun için hazır bir araç aradığını söyledi.

Kurallar tartışıldı.. Kulübün olağan Çarşamba toplantısında bir diğer gündem konusu ise, yeni sezon offroad kurallarında yapılan radikal değişiklikler oldu. Başkan Mustafa Özgiray, halen Tosfed web sitesinde askıda bulunan offroad kurallarındaki değişiklikleri üyelerine izah etti ve varsa düşündükleri fikirleri, itirazları veya önerileri, yazılı olarak kendisine iletmelerini istedi. Özgiray, bu talepleri offroad kurulunda dile getirebileceklerini ve değişiklikler için çalışabileceklerini ama herhangi bir yazlı talep iletilmemesi halinde bugün askıda olan kurallarla yeni sezonda yarışacakları konusunda tüm üyelerinin dikkatini bir kez daha çekti.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top