2013’te çıtaları yükselttik!

LOGO-AHOSGOR-150Aslında, neden sevindiğimizi anlamakta zorlanıyorum. Ömrümüzden bir yıl gitmesine mi bu göbek atmalar? Oysa ?giden yıl?, bizden alıp götürmüyor mu? Yoksa, ?çok sevinenden? düşülmüyor mu bu yıllar? Neyse, insanoğlu seviniyorsa vardır bir bildiği.

Konunun bu tarafı değil, beni ilgilendiren. Her yılın ardından yapılan ?muhasebesi? işin esası. Misâl, 2013?te hangi rakamlara ulaştık? Ajans, ?trafik? raporlarında nerelerde? Bir önceki yıla göre ne oldu; izleyenlerimiz arttı mı, yoksa azaldı mı? İşte bu soruların cevabı benim-bizim için çok önemliydi, yoksa giden gelen yılla bir işimiz olamazdı..

Yeni yılın ilk günü, rakamlarla haşır neşir oldum. Ajansın resmi trafik raporlarını didikledim ve yeni yıla hayli tebessümle girdim! Zira, ajansın trafik raporları çok iç açıcıydı.

Şahsen, ?milyon? bazlı ?sayfa? gezinmelere ve yine çok rakamlı ?hit?lere fazla takılmam. Benim için esas olan, ?tekil? ziyaretçi sayısıdır. Yoksa, gün içinde bir kişi on kere tık?lamış, 10-15 hit, ne kıymet!

2013?ün ziyaretçi raporunda ?tekil? hanesi ?% 49? artışı gösteriyor. Sayfa gösterimlerimiz % 61, hit?lerimiz ise % 134 yükselmiş. Toplam ?tekil? ziyaretçi sayısı yarım milyona çok yakın. Bir de ilginç ayrıntı var; 2013 Ocak rakamlarını, 2013 Aralık?ta adeta ?katlamışız?..

Ralli Ajansı bu başarıya nasıl ulaştı? Öncelikle, otomobil sporlarının nabzını tutmayı başarmakla. Eşi benzeri olmayan ?içeriği? ile sadık izleyicilerinin yanı sıra yeni ve her gün artan bir takipçi kitlesine sahip oldu. Çünkü onlara her gün güncel ve taze haberler sunmaya çalıştık.

Elbette, bu yoğun ve özveri gerektiren, ?benzersiz? çalışmaların ?en büyük destekçisi? olan ve ?iş ortağımız? olarak gördüğümüz sponsorlarımıza gönül dolusu şükran borçluyuz. Onların bu destekleri olmasaydı, ajans bu başarıya ulaşmakta zorlanabilirdi.

2013?te daha yükseğe çıkardığımız bu başarı ve izlenme çıtasını 2014?te daha da yukarılara taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğimizi, yine ve yeni başarılı izlenme raporlarını ileteceğimizi, siz okurlarımıza da söz veriyor ve bu vesile ile, hepinizin yeni yılını bir kez daha kutluyoruz. Sevgiyle kalın.

Son 70 haber

2 Yorum - “2013’te çıtaları yükselttik!”

  1. Nurican Hızır

    İnsan nasıl gurur duyuyor değil mi?

  2. Muharrem ÇELİK

    Otomobil sporlarının olmazsa olmazısınız, elinize, yüreğinize, kaleminize sağlık. İyi ki varsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Saygılarımla…

Yoruma kapalı

Go To Top