Dilek ağacı..

131229-LOGO-NOEL-NEW

2014 Ağacımıza yeni yıl dileği asan herkese teşekkür ederiz..
Siz de kısa mesajınızı aşağıdaki yorum kutusuna yazıp gönderebilirsiniz.
Gerçek ad ve soyad ile mail adresi taşımayan mesajlar yayınlanmayacaktır.

Nurican Hızır : Otoritesi tam, işlevlerini yerine getirebilecek, ciddi bir Federasyon dileğiyle, tüm camianın yeni yılını kutlarım.

Halid Avdagiç : Önümüzdeki dönemde ‘Otomobil Sporları’ ekonomisini büyütmek için çok çalışmalıyız. Bence, 2014’te çok önemli fırsatlar oluşacak. Yeni yılda sağlık ve mutluluk dileklerim.

Taner Koyuncu : Yeni yıl tüm insanlığa ve Ülkemize barış mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun ve de güzel heyecanlı bir sezon olsun.

Tansel Karasu : 2014 otomobil sporları için değişim ve dönüm noktası olan, bakış açılarının ve amaçların bu sporun daha fazla kitlelere ulaşması, genç nesil arkadaşlara daha teşvik edici ve eğitici olması dileği ile tüm motorsporları tutkunlarının sağlık, mutlu, güzel bir yıl geçirmelerini dilerim.

Kemal Gamgam : 2014’ün öncelikle vatanımıza, milletimize ve bu spora gönül vermiş herkese sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.

Çetin Şentürk : Daha hızlı ve hatasız neticeler yapılması ve dostluğun, samimiyetin hakim olduğu organizasyonlar dilerim..

Özcan Uslular : Rekabeti çok, organizasyonları heyecanlı, kayıt listeleri kalabalık, kavgası gürültüsü az bir yıl dilerim?

Burak Çukurova : 2014 İnşallah önümüzdeki yıllarda ralli sporunun çok büyüdügünü gördüğümüz yıllarının temelinin atıldığı bir yıl olsun. Herkese güzellikler, başarılar, mutluluklar getirsin. İnşallah herkesin hayatında bir çok best time yaptığı olaylar yaşatsın.

Beyza Avcıoğlu : 2014 Bol seyircili, çok katılımlı, iyi organizasyonlu bir sezon olsun. Ses getirsin, gençleri bu spora özendirsin.

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top