Ege Asal, şampiyonlukları yemekte kutladı..

131207-EGEASAL-YEMEK-9126

2013 Ege Kupası?nda dört kategoriden üçünde ve bayanlarda birincilik, genel klasmanda ise 1-3?ncülük çıkartarak, gecede dağıtılan kupaların büyük kısmını toplayan Ege Asal Motorspor, başarı dolu sezonu bir yemek ile kapadı. Takımın patronu ve aynı zamanda yarışçısı, İzmirli duayen rallici Mithat Diker Ege Kupası ödül töreni sonrası ekibine Karşıyaka?da bir retaurantta yemek verdi. Takım yarışçılarının katıldığı yemeği sadece Ralli Ajansı izledi ve görüntüledi.

Samimi bir havada geçen gecede, bir yandan biten sezonun değerlendirmesi yapıldı, bir yandan bu hafta sonu düzenlenecek olan ‘ralli kampı’ konuşuldu, diğer taraftan da yeni sezon üzerine planlar yapıldı. Mithat Diker, çok kısa bir sürede yüksek bir ivme kazanan ve Ege bölgesi yarışlarındaki başarılı sonuçları ile öne çıkan Ege Asal Motorspor takımının önümüzdeki sezonda da bu başarıların üzerine yeni yeni başarılar eklemesi temennisinde bulundu.

Anıların yadedildiği, yeni sezon temennilerinin dinlenildiği ve başarılara kadehlerin kaldırıldığı gecenin sonunda, takım direktörü Fazıl Güceli bir de sürpriz yaptı ve kahve falına baktı! Üstlendiği takım direktörlüğünün yanı sıra bu sezon historic?te şampiyonluk kupası kaldıran Fazıl Güceli?nin yaptığı ‘fal yorumları’ takım arkadaşlarını kahkahaya boğdu..

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

131207-EGEASAL-YEMEK-9116
Mithat Diker, yemekteki konuşmasında takımın başarısını kutladı..

131207-EGEASAL-YEMEK-9111
Yemekte takım yarışçıları eşleri ile katıldı..

131207-EGEASAL-YEMEK-9137
Takım Direktörü Fazıl Güceli’nin fal yorumları kahkahalarla izlendi..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top