‘Efe’ler kupalarına kavuştu!

131207-egekupa-egeasal

Ege Kupası’nın ‘gala’ gecesi, görkemli oldu. Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün ev sahipliğinde ve Salhane’deki Makine Mühendisleri Odası’nın Akdeniz salonunda gerçekleştirilen gece, saat 17’deki kokteyl ile başladı. Kupa alacak sporcuların yakınları ile birlikte katıldıkları gecede federasyonu Genel Sekreter Mete Bayrakçı temsil etti. Eosk Başkanı Mustafa Şairoğlu’nun açış konuşması ile başlayan gecede, Genel Sekreter Bayrakçı da bir konuşma yaptı.

Kupa törenine geçilmeden, Eosk Başkanı Mustafa Şairoğlu kupaya destek veren kuruluş ve kişilere plaketler verdi. Gecenin ilk plaketi ise Ege Kupası haberleriyle verdiği medya desteği nedeniyle Ralli Ajansı’na verildi. Gözetmenler adına başkanlarına ve kupaya sponsor olan şirketlere de plaketlerinin verilmesinin ardından, Ege Kupası’na ve İzmir’de otomobil sporlarına sağladığı maddi ve manevi desteği nedeniyle Ege Asal Motorspor’un sahibi İzmirli duayen rallici Mithat Diker de bir plaket ile onurlandırıldı.

131207-egekupa-alperPlaketlerin dağıtımının tamamlanmasının ardından, yarışçıların heyecanla bekledikleri kupa törenine geçildi. Kategorilerde ilk 3’lerin kupalar alkışlarla sahiplerine verildikten sonra gala gecesinin en önemli kupasını 2013 Ege Kupası’nı Ege Asal Motorspor yarışçısı Alper Akgün (yanda) yine izleyicilerin yoğun alkışları altında ve gururla kaldırdı.

Gecede hem kendisi ve hem de takımının bir çok sporcusu kupalarına kavuşan Ege Asal Motorspor’un patronu Mithat Diker, tören sonunda tüm sporcuları ile birlikte sahnede toplu fotoğraf çektirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Mithat Diker ve Ege Asal Motorspor ekibi Karşıyaka’da bir yemekte kupaları ve sezonu kutladılar. Ege Kupası’nın fotoğrafları yarın (pazartesi) ajansta yer alacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top