İzmir, ‘ralli kampı’na hazırlanıyor!

130915-slalom21

Otomobil sporlarında vites büyüten şehirlerin başında gelen İzmir, şimdi de bir ‘ilk’i yaşamaya ve bu anlamda ‘ralli kampına’ hazırlanıyor! İzmirli duayen rallici Mithat Diker, otomobil sporlarının meşalesini yeniden canlandırdığı İzmir ve Ege’de yeni sezon öncesi, spordaki benzeri olmayan bir çalışma ile çıtayı daha da yükseltecek!

130915-slalom7Sahibi olduğu Ege Asal Motorspor takımı ile İzmirli amatör yarışçılara kol kanat geren ve verdiği maddi manevi desteklerle ralli, tırmanma ve pist şampiyonluklarında İzmir’in payını arttıran Mithat Diker, slalom kupası ile spora kazandırdığı genç ve hevesli İzmirlilere de farklı bir sürpriz yapıp. düzenlenmesine ön ayak olduğu ‘ralli kampı’ ile desteğini bir adım daha ileriye taşımaya hazırlanıyor.

Ege Asal sponsorluğunda ve Karşıyaka’ya sadece yarım saat mesafedeki Yamanlar yolunun dağlık kesiminde hazırlanan kamp alanında iki gün boyunca ralli hakkında yoğun ve teorik bir eğitim alacak olan kampçıları gece de bir sürpriz bekliyor olacak! Katılımcılara, kamp alanına getirilecek olan Ege Asal’ın ralli garajında bulunan tüm otomobiller ile kampın çevresinde kurgulanan 2-3 km’lik bir toprak etapta, gün boyu aldıkları teorik eğitimleri pratikle örtüştürmek için parkura çıkma fırsatını tanınacak.

‘Gece’ etabın bir diğer özelliği ise bir bölümünün ışıklandırılacak olması. Kamp ateşinin etrafında yapılacak koyu sohbetler ile günün yorgunluğu giderilirken, ardından da tüm ekip ve katılımcılar geceyi kamp alanında çadırlarda geçirecekler. Pazar günü kampta keyifli bir kahvaltının ardından yine teorik eğitimi sürdürecek olan kaıtlımcılar, öğleden sonra şehre geri dönecekler. Ralli kampında Ege Asal Motorspor’un ve onun duayen rallici patronu Mithat Diker’in misafiri olacak katılımcılar, 14-15 Aralık’taki kamp için şimdiden gün saymaya başlamış durumdalar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top