Andoff, sezonun son yarışında rekor kayıt bekliyor!

110530_off_andoff

2013 Türkiye Offroad Şampiyonası 6. yarışı Ankara Off-Road Kulübü tarafından pazar günü Çayyolu ile İncek?i bağlayan yolda Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı ile Orhangazi caddesi kesişiminde gerçekleştirilecek. Şu ana kadar 24 yarışçının kayıt yaptırdığı yarışta 35 aracın start alması bekleniyor. Tek Ayaktan oluşan yarışmada yarışmacılar toplam 68 km mesafe koşacaklar. 6 etaptan oluşan yarışta, sporcular puan kazanabilmek için kıyasıya mücadele edecekler. Yarışmanın startı 1 Aralık pazar günü saat 11’de verilecek ve zorlu mücadele saat 16’da son bulacak.

Yarışma Direktörü Turhan Yalçın yaptığı açıklamada “2013 Ulusal Şampiyona kapanışı olan bu yarış, Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Hem Ankara?nın hemde offroad sporunun daha iyi tanıtılmasını hedefleyen bu organizasyona çeşitli illerden 35 yarışmacı geliyor” dedi ve ekledi;

“Rekor katılım beklenen yarış için aylardır bu son yarışa hazırlanan yarışmacılar, seyirci ile iç içe olan parkurlarda yarışmanın keyfi ile kıyasıya bir mücadeleye girişecekler. Yarış sırasındaki servis zamanı boşluklarında seyircinin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz ATV gösteri yarışları da yapılacak. Ayrıca yarışın son etabının ardından ödül töreni Söğütözü?ndeki ANDOFF Kulüp binasında yapılacak. Hafta sonunda dolu dolu bir gün geçirmek isteyenleri bekliyoruz. Keyifli dakikalar geçirmek isteyen, bu heyecanı daha yakından yaşamak isteyen, doğayı ve Offroad sporunu seven herkes davetlimizdir.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top