Hitit’te ‘yeni’ güzergah belli oldu!

131123-hitit-fkara

Antalya’da etkili olan ve parkurda sorun yaratan hava koşulları nedeniyle Hitit Rallisi’nin ikinci gün güzergahında yapılması beklenen değişiklikler için ek bülten çıkarıldı. Yayınlanan bültene göre, rallinin startı saat 19.30’da verilecek, seyirci özel etabı ise saat 20’den itibaren başlayacak.

Rallinin ikinci günü (pazar) ise sabah servis alanından çıkış saati değişmedi. Yine 8.20’den itibaren otomobiller Kemer dağlarındaki etaplara yönelecekler. Ancak değişen programa göre, ulusal koşacak ekipler Arslanlı ve Kemer etaplarını geçitkten sonra Antalya merkezdeki servis alanına geri dönecekler. İkinci gün ikinci ayakta ise ulusalcılar Arslanlı etabından sonr iki ke Kemer etabını geçecekler ve ardından Antalya’ya geri dönüp seyirci etabını yaparak finiş görecekler.

Tosf kupası yarışçıları ise ilk ayakta Arslanlı etabını iki kez geçip servise geri dönecekler, ikinci ayakta ise değişen programa göre Arslanlı etabını iki kez geçtikten sonra Antalya’daki seyirci etabı ile ralliyi tamamlayacaklar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Antalya

131123-hitit-guzergah

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top