Flash | Antalya’da yağmur, seyirci etabını riske attı..

131123-hitit-servis-pegasus-3

Ve yağmur yeniden kendini göstermeye başladı. Akdeniz üzerinden Antalya’ya gelen yağmur yüklü bulutlar, hem şehir merkezinde ve hem de Kemer dağlarında yoğun yağışlara neden oldu. Servis alanında da hissedilen bu yağışlardan sonra servis çadırlarının çatıları suyla doldu. Etkili yağışların hem parkurda ve hemde transfer yollarındaki olumsuz şartları daha kötüleştirmesi bekleniyor.

131123-hitit-egeasal Ege Asal Motorspor’un historic yarışçısı Fazıl Güceli, ilk etabın iptal edilmesi konusuna bir ekleme daha yaptı ve üçüncü etaptaki özellikle dere geçişinin yarışta ciddi sorun yaratacağına işaret etti. Güceli, üçün etabın da ilk etap gibi yarışa sorun yaratacağını ileri sürdü.

Bu arada, şehir merkezinde öğleden sonra yine ve yeniden etkili olan yoğun yağışlar, gözleri seyirci özel etabına çevirdi. Yağışların aynı tempoda devam etmesi, startı akşam saatine çekilen seyirci etabının da iptal edilmesi riskini arttırdı. Etabın özellikle köprü geçişindeki alt geçitte yoğun yağışlardan dolayı su toplanması, geçtiğimiz yıllarda rallikros yarışlarının iptaline neden olmuştu. Seyirci etabına yönelik herhangi bir karar çıkamadığı için, servis alanında neredeyse tüm yarış araçlarına gece için spotların takılması tamamlandı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Antalya

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top