Vedat Diker, Dubai Rallisi’ne katılıyor

110917_tirm_kartepe_vdiker

Vedat Diker-Erdal Oral ikilisi, Ege Asal Motor Spor sponsorluğun da Ortadoğu Ralli Şampiyonasının son ayağı 35. Uluslararası Dubai Rallisi’ne katılıyor. İkili Ortadoğu ralli dünyasının ünlü isimleriyle mücadele edecek.

Birleşik Arap Emirlikleri?nde düzenlenen ve Ortadoğu Ralli Şampiyonası?nın son ayağı olan Dubai Rallisi 28-30 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Ralli merkezi ve servis alanına Academic City içerisinde yer alan Dubai Men?s College ev sahipliği yapacak.

Perşembe günü saat 19:30 da Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde seramonik startının verileceği Dubai Rallisi 29 Kasım Cuma günü sabah 9:00 da verilecek resmi start ile başlayacak. 275 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 752 km’den oluşan Dubai Rallisi’nde iki günde, çölde altı farklı etap koşulacak.

Şampiyonanın altıncı ve son ayağı olan 35. Uluslararası Dubai Rallisi’nde Arap dünyasının üst düzey ralli sürücüleri müthiş bir mücadele sergileyecekler. Vedat Diker, Tok Sport tarafından hazırlanan Mitsubishi Lancer Evo 9 la ilk kez katılacağı çöl yarışına çabuk adapte olarak ülkemize bir zafer kazandırmayı hedefliyor.

Birleşik Arap Emirlikleri Touring ve Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen ralli 30 Kasım Cumartesi günü saat 16:30 da Dubai Dünya Ticaret Merkezi önünde sona erecek ve 750 km’lik zorlu yarış sonunda FIA Orta Doğu Ralli Şampiyonu belirlenecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top