Orhangazi’de podyum, ikinci yarışta da değişmedi..

131109-orhangaziOrhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, Esok başkanı Nevzat Aslan ve Orhangazili yarışçı Orkun Turgut’tan bilgi aldı.

Türkiye Otokros Şampiyonası’nın 6’ncı ayak yarışı, Orhangazi’de ilk günün ise ikinci yarışı olarak koşuldu. Yarışın en iyi zamanı, ilk yarışta olduğu gibi, Evo 9’la yarışan Ferhat Tanrıbilir’den geldi. O’nun 3.21.04’lük zamanının ardından, yine K5 yarışçıları Hakan Kargın (3.25.86) ve İbrahim Şendil (3.33.46) hem günün ve hem de K5’in podyumunda yer aldılar.

Orhangazi’deki yerleşik otokros parkurunda öğleden sonra gerçekleştirilen günün ikinci yarışında 16 yarışçı ikinci kez parkura çıktılar. Kategorilerinde Dağhan Yavuz (K1), Kemal Gamgam (K2), Adil Küçüksarı (K3), Rıdvan Dereli (K6) ikinci yarışta birincilik kupalarını kazandılar. İkinci yarışta da, ilkinde olduğu gibi start alan tüm araçlar damalı bayrak gördüler.

Orhangazi’de günün üçüncü yarışı, Eskişehir kulübünün ilk yarışı olarak yapılacak. Ardından günün ilk ve tek mahalli yarışı için start verilecek. 6 Ulusal ve 1 mahalli yarıştan oluşan cumartesi programı, pazar günü de tekrar edilecek.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Orhangazi

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top