‘Doksanlar’ dizisinin yıldızı heyecan yarattı!

image(Copyright – Fotoğraf:Aydın Hoşgör, Ralliajansı)

Türkiye Otokros Şampiyonası’nın Orhangazi’de yapılan otokros haftasında ilk yarış öğleden önce tamamlandı. Bursa kulübünün düzenlediği ilk, sezonun ise 5’nci yarışında en iyi zamanı Kocaelili Ferhat Tanrıbilir yaptı. 1150 metrelik parkurda 4 tur üzerinden gerçekleştirilen yarışta Tanrıbilir Evo 9’u ile 3.22.01’lik toplam zamanı ile hem kategori 5’in ve hem de ilk yarışın birincisi oldu.

K5’te Evo’lu Hakan Kargın 3.24.26 ile 2’nci, İbrahim Şendil ise Impreza ile 3.34.00 ile 3’ncü tamamladılar. K5’in diğer bir yarışçısı, televizyon yıldızlarından Ümit Erdim, Evo 8 ile ilk turda iki teker üzerine kalkıp (üstte fotoğrafta) solukları kesti. Takla atmaktan son anda kurtulan Erdim, sağ ön tekeri janttan sıyırdığı için kalan turlarını düşük tempoda tamamladı ve ilk yarışı K5’te 5’nci bitirdi.

Günün ilk yarışında kategorilerinde Alper Özdemir (K1), Mustafa Aksoy (K2), Adil Küçüksarı (K3), Rıdvan Dereli (k6) birinci oldular. Bossek’in ilk yarışında beş kategoride toplam 16 yarışmacı mücadele etti. Günün ikinci, sezonun 6’ncı yarışı yine Bossek tarafından düzenleniyor. Otokros haftasında bugün (cumartesi) biri mahalli dört yarış yapılacak. Yarın da (pazar) dört ayrı yarış düzenlenecek.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Orhangazi

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top