?Orhangazi Otokros Şampiyonası?..

3638

Tosfed, sarkmaktan dikiş tutmaz hale gelen sezon takvimine son çare olarak, ?toplu? şampiyona günü düzenletiyor! Türkiye otokros şampiyonasının üç ayrı kulüp tarafından, üç ayrı tarihte ve üç farklı yerde yapılması gereken yarışları, öteleme-tehir etmelerden dolayı ?aynı hafta sonu? yapılacak!

Tosfed?in resmi sitesinden yapıkan duyuruya göre, 2013 Türkiye Otokros Şampiyonası?nın 3 ayağı aynı anda 09-10 Kasım 2013 tarihlerinde Bursa Orhangazi otokros parkuru?nda gerçekleştirilecek. Şampiyonanın 5-6-7-8-9-10?ncu ayakları, Bursa Otomobil Sporları Kulübü, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü ve Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ?ortak organizasyonu? ile 6 yarış olarak organize edilecek.

İznik Gölü kenarında yer alan 1.150 metre uzunluğundaki toprak zeminli otokros pistinde 4 tur üzerinden koşulacak yarışlar, ayrıda da ulusal ve mahalli olmak üzere iki ayrı klasmanda düzenlenecek. Her 3 yarışa da kayıt yaptıran 6 otomobili bulan her ilden, TIR ile taşıma “ücretsiz” olarak organizasyon komitesi tarafından karşılanacak.

Bu yarışlar öncesinde Kategori 1?de Turgay Özdemir ve Alper Akgün, Kategori 2?de İsmail Devecier, Kategori 4?de Murat Soyçopur ve Kategori 5?de İbrahim Şendil lider durumda yer alıyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top