Flaş | İsok, İstanbul Rallisi’ni yapmıyor!

131025-isok-iptal

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü?nden flaş karar; sezonun sıradaki yarışı olan İstanbul Rallisi?ni iptal ettiğini deklare etti. Kulübün web sitesinde yer verilen Yönetim Kurulu kararı imzalı açıklama aynen şöyle;

?3-4 Kasım tarihinde otomobil sporları yarış takviminde yer alan 34.İstanbul Rallisinin organizasyonu için son dakikaya kadar yapılan çalışmalar doğrultusunda maddi destek bulunamamıştır. Bu maddi imkansızlıklarla da yarışın yapılması istenmesine rağmen kulübün daha sonra büyük zorluklar yaşayacağı durumu değerlendirilerek yarışın iptal edilmesi kararı uygun görülmüştür. Öncelikle takımlarımızdan, yarışçılarımızdan ve kulübümüzü destekleyen spor severlerden özür dileriz.?

Diğer taraftan, Tosfed Başkanı Metin Çeker, Ralli Ajansı’nın konu ile ilgili sorularına verdiği yanıtta, konuyu pazartesi günkü federasyon toplantısında ele alacaklarını ve şampiyona genel durumuna göre bir karar verileceğini söyledi. Çeker, şahsi fikrinin yarışın yapılması yönünde olduğunu ve bu konuda çalışacaklarını belirtti. İsok Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Halid Avdagiç te, gelişmelerle ilgili olarak kulüpten istifasını açıkladı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top