Ega Asal, Tosfed Kupası’nda ‘çifte lider’ çıkardı!

130929-bogazici-day2-hist-p

Boğaziçi Rallisi?nde Pazar günü koşulan Tosfed Kupası ikinci yarışında Kategori 1 ve 2’de liderlikler ikinci gün yarışı sonrasında el değiştirdi. K1’de Ege Asal Motorspor destekli Palio?su ile Alper Akgün 5?nci sırada finiş gördü ve 2?ncilik kupası ile birlikte kazandığı puanlarla yeniden liderliğe yükseldi.

Kategori 2?de ise diğer bir Ege Asal Motorspor brandingli Palio ile Bora Çantepe kupa klasmanını 4?ncü zamanla tamamladı ve kendi kategorisinde 1?nci olarak kazandığı puanlarla birlikte liderlik tahtini devr aldı. Ege Asal Motorspor‘un Tosfed Kupası’nda mücadele eden pilotları, Boğaziçi Rallisi’nden kupalar, puanlar ve liderliklerle İzmir’e geri döndüler.

Bursalı rallici Hakan Ertarman ise Clio?su ile rövanşı alarak Kategori 3?te liderliğini ve puan farkını korudu. Pazar günkü mücadelede geçilen dört özel etabın dördünde de en iyi zamanların sahibi olan Ertarman, sezonun bitimine iki yarış kala kategorisinde şampiyonluğunu da matematiksel olarak garantiledi. Bursalı yarışçının ardından ST’si ile İstanbullu eğitmen rallici Altpekin Işıkalp ikinci günü 2?nci sırada tamamladı ve kategoride 2?nciliğe yükseldi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

130929-bogazici-tosfed2-gk

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top