Kocaeli’nde 45 kayıt!

120728-KOCAELI-RENK-2763

Türkiye Ralli Şampiyonası, 31.Kocaeli Rallisi ile devam ediyor. 12 yıldır olduğu gibi yine Ford Otosan ana sponsorluğunda organize edilen ralli 7-8 Eylül tarihlerinde zorlu rekabetlere sahne olacak. Sezonun asfalt karakterli olan ilk 3 yarışın ardından toprak zeminde ilk kez mücadele edecek olan ekipler, 98 kilometresi özel etap olmak üzere 256,92 km. katedecekler.

Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Türkiye Historic Rally Şampiyonası ve TOSFED Ralli Kupası?na da puan verecek olan ralli, 7 Eylül Cumartesi akşamı Saat 17’de Outlet Center İzmit?ten başlayacak ve ilk gün Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı geçilecek. Otomobil severler özel olarak düzenlenen 2 km. uzunluğundaki seyirci özel etabında pilotların performanslarını yakından izleme şansı bulacaklar.

8 Eylül Pazar sabah 08.30?dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, zorlu bir mücadele bekliyor olacak. Bu yarışın en büyük özelliği ise, 10 yılı aşkın bir süredir asfalt etap olarak geçilen Işıktepe etabının Ford adıyla yıllar sonra toprak olarak geçilecek olması?

Pazar günü sırası ile Fiesta, Ford, Transit ve Otosan etaplarını geçecek olan ekipler, Kocaeli Fuar Merkezi otoparkındaki servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecekler. Ardından bu 4 etabı bir kez daha geçerek saat 17’den itibaren Outlet Center İzmit’te finiş podyumuna ulaşacaklar.

Kocaeli Rallisi’nde 27 ulusal, 8 historic, 10 da Tosfed Kupası olmak üzere toplam 45 otomobil start alacak. Rallinin kayıt listesi için burayı tıklayınız..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top