Armutlu’da Bora ve Soner birinciliği kaptı!

ARMUTLU / EGEASAL

2013 TOSFED Ralli Kupası?nın dördüncü ayağı olan Armutlu Rallisi, dört ayrı sınıfta 21 pilotun heyecan dolu mücadelesine sahne oldu. Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Armutlu Belediyesi katkıları ile organize edilen rallide 17 ekip finişe ulaşabildi.

Toplam 116 kilometre uzunluğundaki rallide Ege Asal Motor Spor 3 ekip ile temsil edildi. Ege Asal Metal desteği ile yarışan Bora Çantepe ve Soner Çevik ikilisi Kategori 2?de Fiat Palio Kit Car ile birinciliği elde etti. Fiat Palio’su ile Kategori 1 de yarışan Alper Akgün, kopilotu Serkan Okan ile birlikte yol dışına çıkarak yarışa erken veda etti. Rover 216 GTI ile Mehmet Canseven kategorisinde 5’nci olarak yarışı tamamladı.

İlk etap ile birlikte kategorisinde liderliğe yerleşen Bora Çantepe son etaplarda otomobilinin şanzımanında oluşan sorun nedeni ile yavaşlamak zorunda kaldı. Buna rağmen liderliğini korumayı başaran Bora kopilotu Soner ile birlikte Kategori 2 de podyumun ilk basamağında yer aldı.

Alper Akgün, Armutlu Rallisi’nde puan almamasına rağmen Tosfed Ralli Kupasında Kategori 1’de 26 puan ile lider olarak bulunuyor. TOSFED Ralli Kupası?nın 5.ayağı, 07-08 Eylül tarihlerinde Türkiye Ralli Şampiyonası?na dahil Ford Otosan 31.Kocaeli Rallisi kapsamında düzenlenecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top