Trans Anatolian ‘çıkış’ arıyor!

130822-trans-anatoli

31 Ağustos-07 Eylül tarihleri arasında Antalya-Kapadokya arasında düzenlenecek olan Uluslararası Rally-Raid organizasyonu TransAnatolia maratonu startına 8 gün kala, önce iptal edildi, ardından bu kararın yeniden gözden geçirildiği açıklandı.

Organizasyon komitesi yarışın iptalini sosyal medya üzerinden şu açıklama ile duyurdu: “Üzülerek bildiririz ki, bu yıl 31 Ağustos – 07 Eylül 2013 tarihleri arasında 4.defa gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ilk uluslararası ralli raid’i Transanatolia’yı son dakika sponsor firma iptali nedeni ile iptal etmek zorunda kaldık… Bugüne kadar bize vermiş olduğunuz tüm destekler için çok teşekkür ederiz.”

Bugün ise, yine sosyal medya üzerinden yapılan ikinci bir açıklamada, “Öncelikle, elimizde olmayan finansal zorluklardan dolayı dün açıklamak zorunda kalmış olduğumuz iptal kararı için bize inanmış ve destek vermiş olan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz” denildi. Açıklama şu sözlerle devam etti;

“İptal kararının ardından sizlerden gelen destek telefon ve mailleri bizleri bir kez daha tüm sınırları zorlamaya itti. Bu bağlamda sizden bize yarın öğlene kadar zaman vermenizi rica ediyoruz. Türkçe?de bir söz var ‘gün doğmadan neler doğar’.. Bir kez daha vermiş olduğumuz tüm karışıklık için özür dileriz. Anlayışınız ve destekleriniz için bir kez daha teşekkür ederiz.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top