Federasyonda ‘İK departmanı’ kapatıldı

TOSFED-LOGOFederasyonda dört çalışanın iş akitlerinin fesh edilmesinin yankıları sürüyor. Görevi devraldıkları yönetimin kadro azaltmasını seçimde koz olarak kullanmalarına karşın, yönetimdeki ilk aylarında dört çalışanının akitlerini sona erdiren federasyonda altı yıldır profesyonel olarak çalışan Emre Işık, işten çıkarılması ile ilgili olarak bugün bir veda mesajı yayınladı. Işık, mesajında şu görüşlere yer verdi;

?Değerli çalışma arkadaşlarım, dostlarım, büyüklerim; 2002 senesinde gözcü (şimdiki adıyla gözetmen) ünvanıyla gönüllü olarak başlayıp, 2007 yılı kasım ayında profesyonel olarak çalışma hayatına girdiğim, öğrenim gördüğüm bütün diplomaları ve sertifikalarımı bir nevi çöpe atarak, sevdiğim işi yapmanın bana verdiği mutluluk ile İnsan Kaynakları Sorumluluğu görevini sürdürdüğüm Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’ndan ?1 Ağustos 2013 tarihinden itibaren geçerli olacak Federasyon organizasyon şemasında İK departmanı olmaması sebebiyle? sözleşmemin yenilenmeyeceğini öğrenmiş bulunmaktayım. Gözetmenlik de dahil olmak üzere, sizlerle birlikte geçen bu 11 sene zarfında bana destek olup, yardımlarını esirgemeyen ve birlikte çalışma fırsatı bulduğum tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler.?

Son 70 haber

1 Yorum - “Federasyonda ‘İK departmanı’ kapatıldı”

  1. Tüm çalışmalarınız için biz çok teşekkür ederiz. Bütün yetiştirdiğiniz, destek olduğunuz gözetmenler sizleri unutmayacak.

Yoruma kapalı

Go To Top