Ajans yazdı, federasyon bir günde 12 rapor açıkladı..

TOSFED-LOGO

Ralli Ajansı editörü Aydın Hoşgör‘ün ASN raporlarının yayınlanmamasını eleştiren yazısının üzerinden henüz 24 saat geçmeden, Federasyon, raporların yarıya yakınını bir günde açıkladı! Federasyon Başkanı Metin Çeker‘e ithafen kaleme alınan yazının ardından raporların kamuoyu ile paylaşılması, yeni yönetimin eleştirilere yapıcı yaklaştığının ilk göstergesi oldu.

Bugün yayınlanan 12 raporun 5’i tırmanma yarışlarına ait olanları. Buna göre, sezonun en iyi yarışı 82,5 puan alan Gürsu tırmanma görülüyor. Onu 78,5 puanla Şırlan, 76 puanla Bozhane, 61,5 puanla Spil ve 57,5 puanla Hendek yarışları izliyorlar. Tosfed Kupası’nın ilk yarışı Aras Cam Rallisi 435, yine sezonun ilk ulusal rallisi Ege 591 puan aldılar. İzmir’deki ilk pist yarışı 68, yine İzmir’de yapılan ilk karting yarışı 71 puan alabildiler.

Offroad şampiyonasının tartışılan ilk üç yarışının da ASN puanları belli oldu. Buna göre, ilk yarış olan Andoff Offroad 87 puan alırken, ikinci yarış Karabük te aynı puanı yakaladı. Sakarya yarışı ise beklenildiği gibi 57 puan gibi çok düşük puanda kaldı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top