Bursa’da 47 start!

Fatih Kara - Güray Karacar

Fatih Kara – Güray Karacar

Seçim atmosferinde geri planda kalan parkurdaki rekabet ateşinin altı yeniden ısınmaya başladı. Hafta sonu yapılacak olan Yeşil Bursa Rallisi ile birlikte gözler, etaplarda verilecek mücadeleye çevriliyor.

Bossek tarafından düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi’nde seçim nedeniyle kayıtların çok düşük kalacağı endişesi, kulübün açıkladığı resmi kayıt listesi ile gündemden düştü. Hafta sonu Bursa’daki rekabet için ulusal, historic ve mahalli olmak üzere üç farklı klasman için toplamda 47 otomobil parkura teker basacak. Kayıt listesine göre ulusal klasmanda 29, historic’te 5  ve Bursa Mahalli Şampiyonası’nda 13 ekip puan savaşına dahil olacaklar.

Yarın (cumartesi) saat 17.30’da Oyak Renault fabrikası önünden verilecek startla başlayacak olan Yeşil Bursa Rallisi’nde aynı gün Kültürpark içerisindeki seyirci özel etabı yapılacak. Pazar günü ise üç farklı özel etap (Tuzaklı, Soğukpınar ve Kirazlı) üçer kez geçilerek saat 19.22’de aynı zamanda ralli merkezi olan Crown Plaza önündeki finiş tak’ında mücadele sona erecek.

130705-BURSA-KAYIT

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top