Metin Çeker: “Herkesin başkanı olacağım”

Metin Çeker (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı)

Metin Çeker (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı)

Oy verme işleminin tamamlanmasından sonra seçimi 54’e karşı 81 oy ile kazanan Metin Çeker, genel kurulda yaptığı konuşmasında herkesin başkanı olacağını ve bu heyecanı şimdiden yaşadığın söyledi.

Metin Çeker’in konuşmasından önce kürsüye çıkan eki başkan Mümtaz Tahincioğlu ile muhalefe lideri Satvet Çiftçi, herkese birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Kırgınlıkların ve kamplaşmaların soa ermesini dileyen iki liderin ortak çağrısı genel kurul delegeleri tarafından alkışlarla karşılandı.

Metin Çeker, teşekkür konşmasından sonra delegelerin tebriklerini kabul etmeye başladı. Eski başka Mümtaz Tahincioğlu, oylar sayıma henüz geçilmeden Ralli Ajansı’na yaptığı ’80’den fzla oy ile Metin alır’ tahminini sayım sonrası anımsatarak haklı çıktığını söyledi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansi, Ankara

Son 70 haber

2 Yorum - “Metin Çeker: “Herkesin başkanı olacağım””

  1. Nurican Hızır

    Hayırlı Olsun. Kutlarım.

  2. Metin abi; yıllardır bu sppra emek veriyorsun, seni de öyle bir kanıksadık ki gerçekten her türlü sorunumuzu derdimizi bire bir sorduk, sen de bize her türlü dönüş yaptın… Fakat sorunlarımız o kadar çok büyüdü ki yaptığımız yarışlarda sadece kendimiz yarışıyoruz, kendimiz seyrediyoruz! Kurallar çok fazla ve ve suistimale açık.. Ralli yönetmeliğiyle offroad yapıyoruz. Sonuç ortada! 7-8 Arabaya düştü yarışlar. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Böyle mi devam edecek? (etmeyeceği ortada). Ne yapacağız, ne edeceğiz? Var mı bir fikriniz? Bu sorunları bizatıhı yaşayan biz offroad yarışçılarını bir araya getirerek, bu sorunu çözmek, bence en mantıklısı. Bizleri çağırıp, hep beraber bu konuda küçük bir toplantı yapıp, bizleri biraraya getirirsenız, her kes konuşacağını konuşur, bir büyük olarak ta siz yanımızda olursanız, bu iş tatlıya bağlanır diye düşüünüyorum, sevgili Metin abi.. Selamlar, saygılar..

Yoruma kapalı

Go To Top