Andoff Başkanı Özgiray, Ercan Kazaz’ın listesinde..

Mustafa Özgiray, Ercan Kazaz ve Serkan Sarıkaya

Mustafa Özgiray, Ercan Kazaz ve Serkan Sarıkaya

Özellikle Anadolu ve Karadeniz Offroad kulüpleri arasında liderlik özelliği ile öne çıkan Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü (Andoff) Başkanı Mustafa Özgüray, federasyon başkan adaylarından Ercan Kazaz’ın yönetim listesinde yer aldı. Andoff yönetim kurulu üyesi Avukat Serkan Sarıkaya da Kazaz’ın Disiplin Kurulu’nda görev üstlendi.

Ercan Kazaz’ın, yönetiminde en az iki offroad temsilcisine yer verme düşüncesi ile teklif götürdüğü ve ısrarla aday göstermelerini istediği Andoff’un yönetim kurulu üyeleri, dün akşam tam kadro katıldıklar Ercan Kazaz’ın delege yemeğinde konuyu bir kez daha görüştükten sonra, teklifini yineleyn Ercan Kazaz’a bu kez olumlu yanıt verdi ve Başkanları Mustafa Özgiray’ın yönetim kurulu adaylığını kabul etti.

Ercan Kazaz, Mustafa Özgiray ve Serkan Sarıkaya, vardıkları anlaşma sonrası genel kurulda ve seçimde güç birliği yapacaklarını ilk kez Ralli Ajansı’na deklare ederek, birlikte objektifimize poz verdiler.

Andoff Başkanı Özgiray, Kazaz’ın kendi yönetiminde offroada hak ettiği değeri vermek için Andoff’tan mutlaka bir aday talep etmesine olumlu yanıt vermiş olmalarını, Andoff olarak offroadun sporun üst yönetiminde de gereğince temsil edilmesi için önemli bir adım olarak gördüklerini söylerken, Ercan Kazaz da Andoff başkanının aralarına katılmasından sonra daha da güçlendiklerini ve seçilmeleri halinde hep birlikte sporun hak ettiği yere taşınması için çalışacaklarını söyledi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top